Keymaster

Продавам малки голдънчета на 55 дни със първа ваксина,по желание микрпчип и евро паспорт.Гаранция за качество,генетични или наследствени заболявания,заменям малкото или връщам стойността му. Може да видите на място и да се уверите,това са от етапите на разтеж,за повече информация на посочения телефон – 0899048873.

Продаваме малки чихуахуа от двата пола. Кученцата са вътрешно и външно обезпаразитени, с 1-ва ваксина, на 2 месеца, внос от Словакия. Малките са в отлично здравословно състояние! Те са чистокръвни и минали през задължителен ветеринарен контрол! Телефон за контакт : 0896 826 703

Продавам отлични доберманчета от Румъния – черни мъжки и женски. Външно и вътрешно обезпаразитени, с въксина и паспорт. Хранят се с гранули, минали са медицински преглед и са в отлично здраве. Майката и бащата са елитни добермани ходили на изложби, добри пазачи са. Майката е на снимките, бащата е черен с рязани уши. Кученцата са на 50 дена, готови за вземане. Имат перфектни глави и телосложение!Опашките и ушите им не са рязани но няма проблем да ги отрежете. Цената е 300 лв. Възможност за доставка!
Моля само за сериозни запитвания на [email protected] (очаквайте отговор на запитването си още същия ден!)

Търся си померан женско до 300 лв.

Продавам самоедчета на 40 дни-обезпаразитени;ваксина и паспорт

Продавам самоедчета на 40 дни-обезпаразитени;ваксина и паспорт-цена 350 лв.За контакт 0888363137.

Чекина Галина Михайловна
Россия г. Петрозаводск
+79817846348
12.11.1995
https://vk.com/id23413736
http://instagram.com/galina.chekina
Деятельность:
Проституция
Эскорт
Мошенничество
Сводничество
полеты заграницу проституция эскорт. Рассказывает всем что модель ходит по подиумам. Ниже предоставлены все факты свидетельствующие о том что хождение по подиум у нее сопровождается интимными продолжениями. Занимается кидаловом и разводом на деньги. Крайне неприятная особо будьте осторожны имея с ней дело.
Скажи СТОП проституции поделись ссылкой chekina-galina.com с друзьями

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Reply To: Обяви за кучета
Your information: