Хороскоп-кучета

Хороскоп-кучета

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Приятно е да имаш у дома куче-дева. То лесно се подчинява на дисциплина и обучение, умно е, не се поддава на чужди влияния, смело защитава своите собственици. Кучето – дева много обича да учи и има отлични способности за това. За него няма по-добро развлечение от апортирането. Друга черта от аристократичния характер на девата е придирчивостта във всичко: храна, познанства и прочие. Вкусът на девата е толкова изискан, че нерядко от това страдат самите кучета – повечето от тях не се славят с добър апетит.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак животни са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, кучетата – лъвове винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за вашите владения, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!

РАК (22 юни – 22 юли)
Кучетата – рак имат силен интелект и невероятна памет. Няма по-ласкави, по-игриви, по-обичливи по-привързани към дома си кучета от родените под този знак. Но ако отношенията със собственика им не вървят добре, те лесно изпадат в нервна депресия и изискват деликатно отношение. Появата на кучето–рак в дома ви (или на всяко друго куче в периода на Рак) може да има пряко отношение към вашия дом или семейството ви тъй като съзвездието Рак е Дом на домашното огнище. Кучето – рак винаги ще защитава вас, семейството и дома ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Кучетата – близнаци са обаятелни четириноги създания, на които просто не е възможно да не обърнете внимание, независимо от породата им; кучета за тези, които никога няма да се уморят да обичат домашния си любимец и да се занимават с него. Защото кучето – близнаци има нужда постоянно да се чувства обичано и приласкано. То не понася самотата. Умее моментално да определя настроението ви.
Ако искате активно, енергично създание, което ще изпълни целия ви живот, кучето – близнаци с блясък ще се справи с такава задача.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21май)
Родените под знака на телец са много упорити, големи собственици, материалисти и любители на похапването. Учат бавно, но сериозно. Кучетата от тази зодия имат вродена любов към мънички деца и без всякакво обучение прекрасно се справят с ролята на верни телохранители. Ако ви е нужен спокоен, уравновесен и солиден домашен любимец, който обича децата и обожава дома и семейството си, то кучето – телец ще е правилен избор. Чудесно, нали?

ОВЕН (21 март – 20 април)
Кучето – овен е активно, предизвикателно животно с резки, поривисти движения и ярко изразен инстинкт да следва собственика си. То е способно да ви вбеси с неизчерпаемата си енергия. Четири думи най-точно описват характера му: ентусиазъм, боен дух, агресивност. Към другите „прелести” на лаещия овен може да добавим неудържимия стремеж да направи някоя „беличка” – например, да изяде нещо мръсно на улицата. Не е чудно, че представителите на тази зодия ангажират непрестанно вниманието на собствениците си.

NO COMMENTS

Leave a Reply