Хороскоп-котки

Хороскоп-котки

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Да се родиш по знака на Лъва е щастие дори и за котките. Котаракът – лъв е горда и много независима личност, той върви през живот с високо вдигната глава, без да забелязва простосмъртните. Не би се унижавил с изпълнението на глупави трикове, привличащи вниманието на публиката. Котаракът – лъв не се съмнява, че е цар на животните. Затова никога не допускайте схнизходително отношение към него. Той няма да ви прости да се отнасяте покровителствено към него. А още повече ненавижда равнодушието.

РАК (22 юни – 22 юли)
Котката – рак притежава външност и грация на примадона и чувствителност на сеизмограф. Тя иска да бъде постоянно обект на възхищение и комплименти. Напълно е уверена, че целият свят се върти около нея, но и най-малката дреболия може да я извади от равновесие. Тя е приятен компаньон, няма разрушителни наклонности, отнася се толкова внимателно, колкото и вие, към домашните сервизи и всякакви други чупливи неща. Ако съжителството й с други котки е възможно, то съвместният й живот с куче е абсолютно невъзможен дори и то веднага да е признало нейното превъзходство.

БЛИЗНАЦИ (21 май – 21 юни)
Ту весела, игрива и любопитна, ту сдържана, съскаща и необщителна – такава е типичната котка зодия близнаци. Като истински живак, тя не може да застава на едно място, успява да бъде навсякъде и няма нещо, което да не е опитала. Постоянно прави интересни открития. Може, например, да се научи да отваря врата само с едно ловко движение на лапата си или да чупи сварените яйца, като ги хвърля от масата на пода. Котката – близнаци прави тези фокуси, за да ви удиви и да ви позабавлява, и бурно ще се възмути, ако й се скарате заради тях.

ТЕЛЕЦ (21 април – 20 май)
Котката – телец съвсем не е като всичко котки. Тя е различна! Котките от тази зодия не са игриви, не са капризни и са сравнително слабо подвижни. Те излъчват покой и хладнокръвие, което им предава аристократичен ореол, даже когато са родени като обикновени селски котки. Котката – телец трудно излиза от кожата си. Но понякога тя може до толкова да се разгневи, че никакви уловки не са в състояние да я вразумят. В такива случаи най-добре е да оставите “побеснялото чудовище” на мира, докато гневът отшуми.

ОВЕН (21 март – 20 април)
Котката – овен в пълна степен съответства на своя зодиакален знак: с огромна изобретателност и постоянни хрумвания тя винаги се старае да бъде в центъра на събитията. Котката – овен взема всичко, което може да получи. Винаги много добре знае какво иска, но го иска на часа. Ако искате да я държите в известна степен под контрол, трябва постоянно да доказвате своя авторитет, тъй като тя уважава силните и последователни характери.

РИБИ (21 февруари – 20 март)
Още докато е съвсем малко, котенцето от зодия Риби ще ви демонстрира своята безсъвестна натура. Нищо няма да можете да постигнете с добро и с ласкави уговорки. Котката – риби изработва свои правила и живее съгласно тях. Инстинкът й помага безпогрешно да долавя човешките настроения и да реагира съответно. Освен това тя е отличен лечител: нейното присъствие стабилизира кръвното налягане, снижава нивото на напрежение и стрес.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 20 февруари)
Котката – водолей е лъжлива натура, която часто е в несъгласие със себе си. От една страна тя иска да бъде любяща и ласкава, а от друга – няма нищо против да покаже ноктите си. Ще си поиска мляко, а след това дълго и нерешително ще стои пред паничката си. Такова непредсказуемо поведение, разбира се, дразни собственика на водолея, а котката се забавлява, гледайки как се ядосвате. Колко е интересно да си котка с труден характер, котка-провокатор! Винаги си в центъра на вниманието…

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Смело можете да наречете котката – козирог „хитрец”: тя е е ловка, прочут майстор на измъкването от отговорност и е извънредно умна. Освен това счита, че на света не съществува такова нещо, което да не може да обърне в своя полза. Ако вашият котарак се е захванал с нещо, той по никакъв начин няма да се откаже от него току-така, независимо дали става въпрос за опитите му да отмъкне фибите ви или да се сприятели с кучето от съседния апартамент.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Търсачът на приключения от тази зодия често се отнася и витае в облаците и като следствие от това често търпи поражения. Непоправим оптимист, стрелецът никога не извлича поуки от своите грешки и, без да тъжи за поредния си неуспех, веднага се захваща с нова рискована авантюра. Нищо не може да разколебае котката – стрелец в нейната вяра в себе си и в собствените й възможности.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Котките, родени под знака на Марс, могат да демонстрират необичайна сила на характера. Каквото и да мислите за себе си, вашата котка знае, че на практика сте неин роб и ако вие не го забелязвате, това само доказва колко умна е котката ви. Тя не понася, когато я затварят у дома и излизат на работа или на пазар. Но винаги може да се утеши с добра телевизионна програма. Другите котки се отнасят към Скорпиона като към побойник и лидер. Като отчасти агресивен егоист, той утвърждата правата си в бой, от който винаги излиза победител.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Котките от тази зодия са уравновесени, съчетават чар и интелигентност, доброжелателност и отстъпчивост. Котката – везни е способна да бъде истинска звезда и с удоволствие се обгражда с поклонници. В тежък за вас момент котката – везни ще ви даде необходимата емоционална подкрепа и симпатия. Тя е безкрайно предан приятел стига да можете да я оцените по достойнство.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Котката – дева е критична, обичаща подробностите и точна до педантичност. Много е наблюдателна и невероятно бързо разбира къде собствениците й пазят вкусните неща. Угризенията на съвестта са чужди на котката – дева, a oсвен това е пресметлива натура.
Най-подходящите стопани за тези котките са от зодия близнаци. Те са способни на интелигентно общуване с домашния си любимец и са достатъчно независими като характер, за да признаят това право и на своята котка.

източник

4 COMMENTS

  1. Аз съм зодия козирог, но не знаех че има и котешки хороскоп. аз знаех датата на раждането на моето коте и така открих и хороскопа на котката си.Значи моята котка е с зодия овен.

Leave a Reply