Да не повярваш! Лилавите катерици съществуват

Да не повярваш! Лилавите катерици съществуват

0 1081

Противно на повечето хора по света, семейството на Пърси и Кони Емърт от Джърси Шор, Пенсилвания не харесва катериците. Всъщност, американците се борят с тях от години, тъй като рунтавите животни трошат хранилките им за птици. Но наскоро им се случило нещо забележително – заловили лилав гризач.

В интервю за местните медии Кони сподели, че забелязала странното животно близо седмица преди да го хване.  Съпругът й обаче бил скептичен. “Мислеше, че светлината ме е заблудила”, припомни си тя. Но когато я хванали, той изкрещял: “Боже, мой, ти беше права! Наистина е лилава!”.
Емърт от години залавя катериците,  които трошат хранилките му и ги освобождава на далечно от дома си място.  Според съпругата му Кони само през тази зима е сгащил поне 50 нахални гризача.  Сред тях е и лилавият “рунтав сладур”, който Пърси пуснал на свобода, след като го показал на приятели и съседи.
“Никога досега не бяхме виждали подобно животно. Никой не може да го обясни. Всъщност никой няма представа какво му се е случило”, завърши американката.

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply