Зайчета – джуджета

Зайчета – джуджета

dwarf rabbit Зайчета   джуджета

Без съмнение, зайчетата-джуджета са сред най-непретенциозните домашни любимци: бързо се опитомяват, привързват се към своите стопани и се отглеждат лесно. Когато сте напълно сигурни, че ще можете да създадете на своето зайче-джудже оптимални условия за живот и сте се запознали с всички изисквания за неговото отглеждане, можете да пристъпите към изпълнение на желанието си и да си купите едно или повече зайчета. Тази книга ще ви помогне по-бързо да навлезете в чудния и увлекателен свят на пухкавите дребосъци, които заслужават вашата обич и грижи.

 източник

105 COMMENTS

  1. продават се специални кайшки който минават през лапите и да могат да се извеждат.клетката се чисти 2-3 пъти в седмицата а зайкото трябва да тича прес това време защото все пак колкото и да е голяма клетката пак ще му е тясно.гушкането е трудно ,защото някой зайковци се плашат и махат с лапи затова мисля ,че не е добре да го гушкате от първия ден защото то не ви позанава и се палши,това не значи че не трябва да го галите-напротив според мен това ще ви сцлижи 🙂

  2. Zdraveite moga li da popitam …!? ami po kakvo moga da razbera che zaeka mi e razgonen i kakvo pravi kogato e razgonen ?

  3. Рени … kypi my specialna kletka…ako sa ostanali mirizmi ili kosmii ot hamsterchetoo … sladyrati vednaga shte go podyshi i shte se predizvikat alergichni reakcii..sledvat kybb vasksini..vitaaminiii i glypostii 🙂

  4. Зайчета има по зоомагазините и също така на съботния пазар за животни в София.Порода…ти решаваш.Зависи какво си харесаш.Аз съм имала с клепнали ушички,ветеринарката ми има рошавко,а моя е мини обикновен.

Leave a Reply