Добре дошли във Форума на Зоо Свят!

Добре дошли във Форума на Зоо Свят!

Скъпи приятели на животните, радостни сме да ви поканим във Форума на Зоо Свят. За да можете да коментирате или да създавате теми, е необходимо да се регистрирате. Това ще отнеме няколко секунди, в които трябва да въведете валиден e-mail и потребителско име по ваш избор. Системата автоматично ще генерира парола, която ще получите на посочения e-mail. След това лесно можете да я смените от настройките в потребителския си профил. Ако желаете, отново в настройките може да добавите връзки към профилите си в социални мрежи, линк към youtube, а също и да ни разкажете за себе си в полето “Biographical Info”.

С направената регистрация можете да пишете във Форума, както и да оставяте своето мнение под статиите в сайта. Към момента във форума са отворени две теми: обяви за кучета и обяви за котки. Ако продавате, искате да купите, да подарите животно или пък сте намерили такова, но нямате възможност да се грижите за него, публикувайте във Форума на Зоо Свят. Чувствайте се свободни да създавате и нови теми за това, което ви вълнува по отношение на животните.

Добре дошъл е всеки! За да бъде престоят тук приятен, моля спазвате добрия тон. Няма да толерираме прояви на грубост, опити за спам, нито пък израз на дискриминация по отношение на националност, етнос, пол, възраст, вероизповедание, сексуалност или социален статус. Препоръчително е писането на кирилица.

Желаем ви приятен престой в света на животните!

 

zoo sviat paw Добре дошли във Форума на Зоо Свят!

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас, можете да го направите през формата за контакти или да ни пишете на [email protected].

NO COMMENTS

Leave a Reply