Еднооко трикрако куче беше признато за най-грозното в света

Еднооко трикрако куче беше признато за най-грозното в света

kuche Еднооко трикрако куче беше признато за най грозното в света

Кучето Гас с три лапи и едно око спечели титлата “най-грозното куче в света”. Това се случи на ежегодния фестивал за уродливи и страшни домашни любимци, който се състоя в гр. Петалум, щата Калифорния, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС.

Освен крайник и око Гас почти няма козина, ако не се смята малко бяло снопче на главата му. Кучето е смесицата от две породи – китайско голо куче и чихуахуа, както впрочем и някои от предишните победители на същото състезание.

Собственичката на Гас Джанин Тид е от Сейнт Питърсбърг (щата Флорида). За първото място на Гас на стопанката му се полага награда от 500 долара и безплатен самолетен билет до Ню Йорк, където песът ще участва в снимките на сутрешното телевизионно шоу за канала Си Би Ес.

Миналата година двегодишният Елууд спечели титлата “най-грозното куче в света”. Той също е кръстоска на китайско голо куче и чихуахуа.
През 2006 г. победител бе Арчи, чието тяло бе покрито с безброй брадавици. БТА

15 COMMENTS

  1. Наистина кученцето е сладко ,а също и изглежда много добродушно-не знам защо така се подиграват на недъга му…

  2. оле горкото.. как ли са го третирали, за да стигне до това положение и то само заради този глупав конкурс.. кога хората ще спрат да вършат глупости..?!?

  3. Ми според ман пък е сладинко не е чак толкос грозно ! 🙂

Leave a Reply